Livrare și retur

Livrare și retur

Produsele comandate vor fi expediate prin curierat rapid în maxim 3 zile lucrătoare de la primirea comenzii.

Dacă se întâmplă ca un produs sa nu fie în stoc, eAgora.ro se angajează să contacteze clientul pentru a ajunge la un acord cu acesta în privința termenului de livrare.

Pentru retururi vă rugăm sa ne contactați pe adresa [email protected] pentru a stabili împreună detaliile necesare.

În cazul retururilor clientul suportă contravaloarea transportului. O taxă de restocare și aducere la conformitate între 10% și 30% este aplicată.  Dacă produsul nu poate fi readus la conformitate, returul poate fi refuzat.

Daca se dorește anularea unei comenzi contactați-ne cât mai urgent posibil.

Comenzile sunt procesate și livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale.

Tariful de livrare este 19 lei oriunde în Romania.

Comenzile a căror valoare depăsește  1000 lei beneficiază de livrare gratuită oriunde în Romania.

Verificati integritatea produselor in momentul primirii coletului prin firma de curierat. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat.

Este neaparat necesar in procesul verbal intocmit de curier sa fie mentionat ca produsele au fost ambalate corespunzator. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare. Pe perioada garantiei, clientul este obligat sa pastreze intacte ambalajele produselor, in caz contrar garantia se pierde.