Origin Outdoors monocular cu zoom 10-30 x 21

259 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Origin Outdoors monocular cu zoom 10-30 x 21 este un monocular deosebit de mic și ușor, destinat pentru cei la care fiecare gram contează, dar în același timp doresc optică superioară. Dispune de prisme BAK4 și lentile cu straturi de acoperire multiple pentru o transmisie cât mai bună a luminii și claritate superioară. Interiorul este umplut cu azot care previne aburirea lentilelor pe interior.
Pe lângă observații la distanță mare, monocularul are posibilitatea de a se focaliza la numai 3 metri ceea ce este util în muzeele unde nu te poți apropia prea mult de exponat, galerii de artă, natură etc. Monocularul este rezistent la stropire accidentală și poate fi prins la tripod.
Acest monocular Origin Outdoors, vine însoțit de husă cu închidere cu posibilitatea de prindere la centură sau atârnată la gât, șnur și lavetă de microfibră.

Utilizare: folosți primul inel pentru focalizare și al doilea pentru zoom. Dacă imaginea a fost focalizată la o anumită valoare și se face zoom, trebuie refocalizată uneori din nou. La zoom cu valori mari este recomandat să folosiți tripod pentru imagine stabilă.

Obiectiv 21 mm
Multiplicare 10-30X
Câmp vizual la 1 Km: 52 m – 10X, 28 m – 30X
Dimensiuni 110 x 35 mm
Greutate 90 g
Made in Germany

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4021504284556

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Origin Outdoors monocular cu zoom 10-30 x 21”