Refractometru pentru măsurat concentrația zahărului gamă largă de valori

Refractometru pentru măsurat concentrația zahărului gamă largă de valori

199 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

C-Tech Brix 0-90 este un refractometru, care vă permite să verificați concentrația zaharurilor / sucrozei la diferite produse: fructe, legume, miere, sosuri, sucuri naturale și artificiale, gem, cremă etc. Acest fapt ajută bucătarii și preparatorii să obțină consistent același gust, pe agricultori să determine momentul cel mai potivit pentru a recolta vegetalele, pe fabricanții de alcool să fiarbă borhodul la cel mai bun moment. Cu cât Brix in plante este mai mare, cu atât acele vegetale sunt de calitate superioară și au un gust mai bun. Este util pentru comercianți și consumatori să verifice calitatea produselor.

La produsele vegetale cu cât Brix este mai mare cu atât sunt de calitate superioară. În sucuri, creme, sosuri, cu cât Brix este mai mare, cu atât vor fi mai dulci. Brix este util și în fermentație. Cu cât este mai mare înainte de a începe fermentația, cu atât concentrația alcoolului va fi mai mare, indiferent ce fermentăm: cereale, struguri, sirop de zahăr, fructe etc.

Exemple: castraveți 4-12 Bx, lebeniță 8-16 Bx, porumb 6-24 Bx, mazăre 4-12 Bx, sorg 6-30 Bx, alfalfa 4-22 Bx, mere 6-18 Bx, stafide 60-80 Bx, tomate 4-12 Bx, struguri 8-20 Bx, cartofi 3-8 Bx, ananas 12-22 Bx, miere 58-92 Bx etc

Utilizare: îndreptați aparatul spre soare sau o sursă de lumină puternică, priviți prin obiectiv și rotiți ușor spre dreapta sau stânga până aveți o imagine clară. Plasați pe prisma de test 2-4 picături din produsul ce se vrea măsurat și închideți fereastra transparentă. Priviți prin obiectiv din nou și citiți valoarea. Ștergeți apoi prisma și fereastra. Pentru acuratețe maximă se recoandă plasarea pe fereastră nu a sucului stors din plantă, ci o bucată din planta respectivă mărunțită fin.
Calibrare: adăugați apă pe prismă, citiți valoarea, iar dacă nu afișeaza zero, rotiți șurubul de calibrare spre stânga sau dreapta până când valoarea afișată este zero.

Caracteristici:

Dispune de șurub de calibrare
Interval de măsurare 0-90%
Acuratețe 0.5%

Accesorii incluse:

Pipetă
Șurubelniță
Material cu microfibră pentru șters
Cutie de plastic cu închidere

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Refractometru pentru măsurat concentrația zahărului gamă largă de valori”

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: