Refractometru pentru antigel și acid de baterie 3 în 1

Refractometru pentru antigel și acid de baterie 3 în 1

259 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Gain 200 este un refractometru 3 în 1 construit integral din aluminiu prelucrat CNC, cu optică superioară, care vă permite să verificați temperatura minimă la care rezistă antigelul (arată în același timp și conținutul procentual de antigel/apă) și concentrația acidului din baterie. Atunci când se folosește antigel concentrat, scara de pe refractometru arată câte procente de antigel să adăugăm în apă pentru a obține rezistența la frig dorită.

Utilizare: îndreptați aparatul spre soare sau o sursă de lumină puternică, priviți prin obiectiv și rotiți spre dreapta sau stânga până aveți o imagine clară. Plasați pe prisma de test câteva picături de antigel sau acid de baterie și închideți fereastra transparentă. Priviți prin obiectiv din nou si citiți valoarea. Temperatura minimă la care rezista antigelul (indiferent că este ethylene sau propylene glycol) este afișată împreună cu concentrația procentuală. În cazul acidului de baterie afișează greutatea specifică si recomandă dacă trebuie adăugat acid concentrat.
Dispune de șurub de calibrare.
Calibrare: adăugați apă pe prismă, citiți valoarea, iar dacă nu afișează zero, rotiți șurubul de calibrare spre stânga sau dreapta până când valoarea afișată este zero.

Măsoară:

Punctul de îngheț: antigel cu ethylene glycol (-600C – 00C) de la 0 la 66.6%
Punctul de îngheț: antigel cu propylene glycol (-500C – 00C) de la 0 la 62.4%
Acidul din baterie: 1.100-1.400 oferind soluții referitoare la starea bateriei: recharge – schimbă, fair – acceptabilă (mai merge) și good – stare bună

Accesorii incluse:

Pipetă
Cutie din plastic cu închidere pentru stocare și transport

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Refractometru pentru antigel și acid de baterie 3 în 1”

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: