Gain Express AGF-320 inclinometru 3 in 1

275 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Gain Express AGF-320 inclinometru digital 3 în 1 (protractor, nivelă digitală, clinometru), utilizat pentru a măsura unghiul / înclinația la elementele arhitecturale, setarea unghiului de ascuțire la cuțite, înclinarea fierăstraielor circulare, alinierea plugurilor și lamelor de nivelat, a unghiului de scurgere la țevile de drenaj etc.

Aparatul poate măsura 3 factori:
1. Unghiul (grade)
2. Panta (%)
3. Căderea (mm/m sau in/ft) – care exprimă câți mm per metru are căderea unui plan. Dacă spre exemplu, avem 20 mm/m, înseamnă că acea pantă coboară 20 mm la fiecare metru. La 5 m diferența de nivel va fi 10 cm, la 7 m va fi 14 cm etc.

Măsoară înclinația absolută și relativă (înclinația unui obiect față de altul, care și acesta este înclinat la rândul lui).
Dispune de bază magnetică cu nișă în formă de V pentru atașare pe suprafețele de lucru, inclusiv țevi rotunde de diametru mic și afișaj pe verde, pentru o bună vizibilitate în condiții de iluminare redusă. Afișajul conține o pictogramă care permite utilizatorului să afle rapid dacă înclinația este spre stânga sau dreapta.
Este dotat cu alarmă ce se poate activa/dezactiva, indicator a nivelului de încărcare a bateriilor, funcția HOLD și posibilitatea de calibrare.
Acest inclinometru Gain Express AGF-320 vine însoțit de husă din cordura cu închidere, ce se poate prinde la centură și șurubelniță.

Caracteristici:

Gama de lucru 4 x 90°
Precizie ±0.1°
Rezoluție 0.05°
Baterii 2 x AAA (incluse)
Dimensiuni 68 x 60 x 32 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gain Express AGF-320 inclinometru 3 in 1”