MyWeigh iBalance i401 cantar profesional 400g x 0.005g

1.280 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

MyWeigh iBalance i401 cantar, balanță electronică profesională, de masă, cu precizie de laborator, dotată cu electronică și cipuri industriale. Ideală pentru situații când se cere precizie maximă și se cântărește des nu doar ocazional. Dispune de cip dual cu termistor care ia în calcul temperatura ambientală pentru precizie maximă. Balanțele sunt superioare cântarelor, deoarece înregistrează cele mai mici schimbări în greutate, ca de exemplu atunci când se adaugă greutate treptat.
Se poate calibra cu ajutorul unei greutăți de 300 de grame. Vine însoțită de certificat de calibrare T4C și acuratețe 5Q4.
Dispune de două afișaje LCD cu iluminare pe albastru, de 2 cm înălțime si 6 cifre. Afișajul dublu permite clienților să vadă valoarea pe care o vedeți pe ecran. Ideal pentru casele de amanet, magazinele de bjuterii unde trebuie respectate norme de securitate iar clienții nu au acces în spațiul de securitate. Plantanul de dimensiuni mari, este construit din inox gros pentru stabilitate și rezistență.
Acest cantar MyWeigh iBalance i401 este dotat cu senzor de stabilitate, senzor de supraîncărcare, indicator de baterie descărcată. Picioarele sunt ajustabile și este dotat cu bulă de nivel încorporată pentru reglarea perfectă. Vine însoțită de paravan de vânt cu accesare prin partea superioară.
Dispune de funcția TARE care aduce la zero un obiect aflat pe cântar – de exemplu vrem să ignorăm greutatea tăviței pe care o să punem bijuteriile, funcția de numărare, de valoare negativă, de urmărire a valorii zero (zero tracking).
Permite comutarea între diferite unități de măsură: g, oz, lb, gn, ct, ozt, dwt, drams, mommes, taels, 1/4oz, 1/8oz + PCS.
Alimentarea se face de la un acumulator reîncărcabil de 6V încorporat sau direct de la priză, cu ajutorul unui alimentator de 100-240V/50-60Hz care funcționează oriunde în lume.
Dispune de funcția de oprire automată dacă nu este utilizat o perioadă și se poate conecta la computer printr-un port RS-232 (instrucțiuni incluse).
Afișează nivelul de încărcare și momentul în care cântarul este pregătit să efectueze cântărirea. Aceasta previne punerea prematura pe el a greutatii. Senzorul se poate bloca mecanic pentru siguranță în transport.

Caracteristici:

Greutate maximă cântărită: 400 grame
Rezoluție: 0.005 grame
Diametrul platformei: 116 mm
Dimensiuni: 270 x 200 x 70 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ

EAN

716165161561

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „MyWeigh iBalance i401 cantar profesional 400g x 0.005g”