MyWeigh Barista cântar pentru bar cu cronometru (timer) încorporat 3Kg x 0.1g

MyWeigh Barista cântar pentru bar cu cronometru (timer) încorporat 3Kg x 0.1g

245 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

MyWeigh Barista este un cântar premium, special proiectat pentru lucrul intensiv la baruri și cafenele. Cântarul se poate calibra cu ajutorul unei greutăți de 2000 g și vine însoțit de certificat de calibrare T4C și acuratețe 5Q4.
Dispune de o serie de caracteristici avansate rar întâlnite la alte cântare: Water Damage Prevention – este rezistent la umiditate, nu este afectat de lichidele vărsate și poate fi spălat cu apă, platformă de inox rezistentă care tolerează căldura, tavă suplimentară de plastic, afisaj LED alb (afișaj negativ) de mari dimensiuni pentru cronometru și greutate, ceea ce îl face ușor vizibil în condiții de luminozitate scăzută, oprire automată programabilă de la 0 – 180 secunde.
Cronometrul (timer-ul) elimina necesitatea unui dispozitiv specializat de acest gen și permite măsurarea timpului până la 99 minute și 59 secunde.
Dispune de funcția de punere pe pauză a cronometrului caz în care reia numărarea de la ultima valoare și funcția de resetare, caz în care începe de la zero, totul printr-o singură atingere.
Ideal pentru prepararea cafelei sau a băuturilor. Măsoară atât cantitatea de cafea din vas, cât și timpul necesar preparării.
Funcția TARE, pentru a scădea greutatea vasului în care sunt cântarite alimentele sau pentru a cântări rapid băuturile 25, 50, 75, 100.
Cântarul dispune de acumulator reîncărcabil care se poate schimba în caz de nevoie, ce se încarcă cu ajutorul cablului USB inclus. Pe afișajul LCD se poate vedea nivelul de încărcare a acumulatorului.

Caracteristici:

Greutate maximă cântărită: 3 kg
Rezoluție: 0.1 gram
Unități de măsură: grame | lb | oz | pcs | lb:oz
Dimensiunile platformei : 120 x 99 mm
Dimensiuni: 149 x 150 x 27 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ

EAN

716165282273

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „MyWeigh Barista cântar pentru bar cu cronometru (timer) încorporat 3Kg x 0.1g”

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: