MyWeigh Barista cantar cu cronometru 3Kg x 0.1g

245 lei TVA inclus

Cantar MyWeigh Barista, cu cronometru, conceput special pentru cafenele si baruri, cu greutatea maxima cantarita de 3 Kg si rezolutia de 0.1 g. Dispune de acumulator reincarcabil.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

MyWeigh Barista cantar premium, special proiectat pentru lucrul intensiv la baruri si cafenele. Cantarul se poate calibra cu ajutorul unei greutati de 2 Kg (se vinde separat). Vine insotit de certificat de calibrare T4C si acuratete 5Q4.
Dispune de o serie de caracteristici avansate rar intalnite la alte cantare.
Are implementat Water Damage Prevention fiind rezistent la umiditate si nu este afectat de lichidele varsate. Poate fi sters cu apa, iar platformă de inox este rezistenta, tolereaza caldura. Vine insotit de o tava suplimentara din plastic.
Afisaj LED alb, afisaj negativ de mari dimensiuni, pentru cronometru si greutate, il face usor vizibil in conditii de luminozitate scazuta.
Cronometrul elimina necesitatea unui dispozitiv specializat de acest gen. Permite masurarea timpului pana la 99 minute si 59 secunde. Dispune de oprire automata programabila de la 0 – 180 secunde.
Cronometrul poate fi pus in pauza, caz in care reia numararea de la ultima valoare. Daca este resetat, incepe de la zero.
Ideal pentru prepararea cafelei sau a bauturilor. Masoara atat cantitatea de cafea din vas, cat si timpul necesar prepararii.
Functia TARE, pentru a scadea greutatea vasului in care sunt cantarite alimentele sau pentru a cantari rapid bauturile 25, 50, 75, 100.
Acest cantar dispune de acumulator reincarcabil care se poate schimba in caz de nevoie, care se incarca cu ajutorul cablului USB inclus. Pe afisajul LCD se poate vedea nivelul de incarcare a acumulatorului.
Poate masura in: grame, lb, oz, pcs, lb:oz

Caracteristici:

  • Greutate maxima cantarita 3 kg
  • Rezolutie 0.1 g
  • Dimensiunile platformei 120 x 99 mm
  • Dimensiuni 149 x 150 x 27 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ

EAN

716165282273

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „MyWeigh Barista cantar cu cronometru 3Kg x 0.1g”