Xtar T1-UV lanternă TIR cu lumină albă și ultravioletă

Xtar T1-UV lanternă TIR cu lumină albă și ultravioletă

149 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Xtar T1-UV este o lanternă tip breloc dotată cu LED TIR cu lumină albă și 3 LED ultraviolete montate pe corpul lateral al lanternei. Fascicolul este generat exact la 365 de nanometri pentru efect maxim, spre deosebire de unele lanterne, așa-zis ultraviolete, unde avem cel mult lumină albastră. Lanternele UV sunt folosite la determinarea autenticității documentelor, banilor și a unor produse comerciale. Sunt utilizate pentru a evalua starea de curățenie, în investigații criminale (detecția de sânge, spermă, fire de păr etc), de posesorii de animale de companie (detecția zonelor de urină uscată), determinarea autenticității pietrelor prețioase și semiprețioase, a reparațiilor ascunse care nu pot fi vazute cu ochiul liber, a scurgerilor de lichide la vehicule, căutare de obiecte pierdute de dimensiuni mici, identificarea de elemente străine etc.
Ledul principal cu lumină albă are 500 de lumeni, deosebit de mult pentru o lanternă de aceste dimensiuni și dispune de optică TIR (Total Internal Reflection) în care reflectorul este înlocuit de lentile ceea ce creează un spot luminos, uniform, fără penumbră.
Alimentare se face cu ajutorul unui acumulator inclus, Li-Po care se încarcă cu ajutorul unui cablu USB type C, astfel nu este nevoie de încărcător dedicat. Lanterna dispune de LED indicator roșu atunci când lanterna se încarcă și de LED verde care se aprinde atunci când este încărcată.
Este excelentă ca lanternă de rezervă sau EDC, poate fi prinsă la inelul de la chei sau la gaica de la pantaloni. Ideală ca și cadou datorită aspectului inedit și a cutiei metalice de prezentare.
Corpul lanternei este din aluminiu unibloc, anodizat. Lanterna trebuie ferită de apă.

Accesorii incluse:

Cablu USB type C
Inel de prindere cu închidere

Informații suplimentare

PRODUCATOR

LED

1 x CREE XP-G3 alb
3 x LED UV 365 nm

PUTERE

500 lumeni

INTENSITATE

1100 candela

DISTANTA MAXIMA

70 metri

ALIMENTARE

1 x Li-Po inclus

MODURI DE ILUMINAT

Turbo 500 lumeni / 9 minute
High 300 lumeni / 19 minute
Mid 150 lumeni / 52 minute
Low 50 lumeni / 1 ora 49 minute
Moonlight 2 lumeni / 4 ore
UV 0.5 lumeni / 28 minute

IPX RATING

REZISTENTA LA IMPACT

1.5 metri

DIMENSIUNI

Lungime 58 mm
Diametru 15.8 mm
Diametru cap 15.8 mm

EAN

6952918344186

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Xtar T1-UV lanternă TIR cu lumină albă și ultravioletă”

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: