Nitecore VCL10 lanternă și alimentator cu 4 funcții

Nitecore VCL10 lanternă și alimentator cu 4 funcții

215 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Nitecore VCL10 este un accesoriu auto, 4 în 1, care are următoarele funcții: alimentator USB quick charge, lanternă, lumină de alarmă, spărgător de geamuri. Acest dispozitiv vă permite să transformați portul de 12V de la mașină, într-un încărcător USB compatibil cu standardul QC 3.0 având puterea de ieșire de 2.4A. Odată introdus un LED albastru o să ilumineze ambiental portul USB pentru a fi ușor de localizat pe întuneric. În plus stabilizează tensiune de ieșire, prelungind viața bateriei telefonului, tabletei etc.

Vârful dispozitivului este din tungsten (wolfram) cel mai dur material, din care proiectilele antitanc sunt fabricate și vă permite să spargeți geamurile în caz de necesitate.

Conține două LED orientabile până la 90 de grade, unul cu lumină continuă albă, ce se poate activa în funcție de necesități printr-o apăsare de buton și un LED roșu cu lumină intermitentă folosită ca semnal și alarmă, pentru a atrage atenția. Lumina roșie clipește mai rapid când detectează apropierea unui vehicul.

Dispozitivul se poate folosi și dacă nu este conectat la portul de 12V, deoarece are un acumulator Li-Ion de 240mAh încorporat. Datorită magnetului încorporat se poate atașa de obiecte metalice și poate fi utilizat ca lumină utilitară.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

LED

1 x ALB
1 x ROSU

PUTERE

25 lumeni alb
350 mW rosu

INTENSITATE

12 candela

DISTANTA MAXIMA

7 metri

ALIMENTARE

1 x Li-Ion 240 mAh

MODURI DE ILUMINAT

Alb 25 lumeni / 3 ore
Rosu intermitent 350 mW / 20 ore

IPX RATING

REZISTENTA LA IMPACT

DIMENSIUNI

Lungime 79 mm
Inaltime 23 mm
Latime 25 mm

EAN

6952506404735

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitecore VCL10 lanternă și alimentator cu 4 funcții”

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: