Jaxman U1C lanternă ultraviolet de 6W

Jaxman U1C lanternă ultraviolet de 6W

375 lei

Availability: În stoc

Descriere

Jaxman U1C este cea mai puternică lanternă ultravioletă de mici dimensiuni din lume la ora actuală. Lumina ultravioletă este generată de un LED Nichia de 6W. Nichia este autoritatea mondială în domeniul UV iar LED-ul de 6W ultima cucerire a tehnicii. Fascicolul este generat exact la 365 de nanometri pentru efect maxim, spre deosebire de unele lanterne, așa-zis ultraviolete, unde avem cel mult lumină albastră.
Corpul lanternei este confectionat din aluminiu anodizat cu compus super-dur anodizat în strat gros de peste 45 micrometri.

Lanternele UV sunt folosite la determinarea autenticității documentelor, banilor și a unor produse comerciale. Sunt utilizate pentru a evalua starea de curățenie, în investigații criminale (detecția de sânge, spermă, fire de păr etc), de posesorii de animale de companie (detecția zonelor de urină uscată), determinarea autenticității pietrelor prețioase și semiprețioase, a reparațiilor ascunse care nu pot fi vazute cu ochiul liber, a scurgerilor de lichide la vehicule, căutare de obiecte pierdute de dimensiuni mici, identificarea de elemente străine etc.

Accesorii incluse:

Husă de cu închidere cu posibilitatea de purtare la centură
Șnur
Garnituri O de rezervă

Informații suplimentare

PRODUCATOR

LED

NICHIA 365 nm UV

PUTERE

6 W

INTENSITATE

498 mW / cm2

DISTANTA

50 metri

ALIMENTARE

1 x 18650

MODURI DE ILUMINAT

High 6 W
Low 3 W

IPX RATING

IPX8 submersibilă la 1 metru

REZISTENTA LA IMPACT

1 metru

DIMENSIUNI

Lungime 117 mm
Diametru 24 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Jaxman U1C lanternă ultraviolet de 6W”

You've just added this product to the cart: