Jaxman I2 lanterna TIR

85 lei TVA inclus

Golește
Vezi coșul

Descriere

Jaxman I2 lanterna care funcționează cu un singur acumulator Li-Ion 10440 fiind capabilă să dezvolte 300 lumeni. La aceasta putere este momentan cea mai puternica din lume, care functioneaza cu un astfel de acumulator. Poate funcționa și cu baterii obișnuite AAA sau cu acumulatori Ni-Mh dar în acest caz puterea scade la 120 lumeni.
Lanterna dispune de optică TIR (Total Internal Reflection) în care reflectorul este înlocuit de o lentilă cu difuzor de lumină ceea ce creează un spot luminos mare, uniform, fără penumbră.
Lanterna Jaxman I2 are corpul construit din aluminiu anodizat. Dimensiunile mici doar 65 x 14 mm și greutatea de numai 14 grame, o fac ideală ca și breloc, adaos la trusa de urgență sau lanterna EDC. Pornirea și oprirea lanternei se face prin răsucirea capului. Nu contine nici un buton ce se poate strica, ceea ce ii creste fiabilitatea. Arcurile sunt placate cu aur pentru conductivitate sporita si rezistenta la coroziune. Daca se foloseste cu un acumulator Li-Ion de 900 mAh se pot obtine pana la 45 de minute de functionare.
Lanterna este disponibilă cu LED pe spectrul 4000K (lumină galbenă care nu distorsionează culorile) sau pe spectrul 6000K (lumină albă rece – cool white).

Accesorii incluse:

Inel de prindere

Informații suplimentare

PRODUCATOR

LED

1 x CREE XPE2

PUTERE

300 lumeni

INTENSITATE

1500 candela

DISTANTA

50 metri

ACUMULATOR

1 x 10440 / 1 x AAA (nu sunt inclusi)

MODURI DE ILUMINAT

300 lumeni / 45 min

IPX RATING

IP54 rezistenta la stropire

REZISTENTA LA IMPACT

1 metru

DIMENSIUNI

Lungime 65 mm
Diametru 14 m
Diametru cap 14 mm

GARANTIE

6 luni PF
6 luni PJ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Jaxman I2 lanterna TIR”