Wuben F5 multifunctional camping, felinar, power bank

275 lei TVA inclus

Golește
Vezi coșul

Descriere

Wuben F5 multifunctional de iluminat, care poate avea mai multe întrebuințări. Poate fi folosit ca si felinar de camping, sursă de lumină pentru vlogging, sursă de lumină pentru fotografiat sau filmat, power bank. Este capabil să ilumineze până la maxim 25 de metri.
Dimensiunile mici o fac extrem de portabilă și dispune de sisteme multiple de prindere. Poate fi prins la tripod, atarnat de șnur sau inelul de prindere sau atașat pe suprafețe metalice cu magnetul incorporat. Este un felinar de cort excelent sau pentru iluminat imprejurimile locului de camping. Util ca sursa de lumina pentru filmari, iluminat garaje, pivnite, magazii fara electricitate, pentru urgente in caz de pana de curent etc.
Emite o lumină difuză de maxim 500 lumeni reglabilă pe 3 nivele de intensitate, care poate fi personalizată conform preferintelor pe 3 spectre de 3000K (lumină caldă), 4500K (alb neutru), 5700K (alb rece).
Wuben F5 multifunctional de iluminat, dispune 4 LED indicatoare a nivelului de încărcare a acumulatorului încorporat de 5200 mAh. Acesta se reîncarcă cu ajutorul unui port USB și furnizează energie între 10-190 de ore în funcție de treapta de intensitate folosită. În caz de nevoie poate fi transformat în power bank.
Dimensiuni 84 x 78 x 28.5 mm

Accesorii incluse:

Cablu USB
Carabinieră
Șnur

Informații suplimentare

PRODUCATOR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Wuben F5 multifunctional camping, felinar, power bank”