Nitecore NUP10 borseta

175 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Nitecore NUP10 borseta fabricată din nylon Military-Spec 1000 Cordura, ușoară, rezistentă la rupere, abraziune și intemperii, care se poate purta în mână, la curea sau pe umăr.
Partea frontală a borsetei este prevăzută cu un sistem Molle realizat din Hypalon (material cauciucat) pentru expansiune modulară a spațiului de stocare. Pe partea din spate are un sistem de prindere cu chingi pentru alte opțiuni de atașare modulară.
Este prevăzută cu două compartimente: unul principal și unul frontal, cu capacitate mare de stocare, plus două inele laterale de prindere. Materialul a fost taiat cu laser, astfel are un aspect frumos si uniform, cu margini netede.
Interiorul compartimentului frontal conține diferite segmente de stocare pentru articole diverse, plus inel D și clemă.  Compartimentul principal are un design similar cu benzi elastice. In compartimentul principal este un buzunar lateral pentru documente. Ambele compartimente sunt căptușite pentru a proteja conținutul.
Borseta Nitecore NUP10 poate fi manipulata si deschisa ambidextru.
Pentru transport, este dotată cu mâner ranforsat. Vine cu o curea de umăr detașabilă și reglabilă și îmbinări de nylon detașabile pe partea din spate pentru atașarea borsetei la centură sau la alte module.

Compartiment principal 19 x 14 x 4 cm
Compartiment frontal 17 x 13.5 x 2 cm
Dimensiuni 22 x 14 x 6 cm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6952506491667

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitecore NUP10 borseta”

S-ar putea să-ți placă și…