Nitecore NTC10 geanta tactica

185 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Nitecore NTC10 geanta tactica, fabricată din nylon Military-Spec 1050D Cordura, ușoară, rezistentă la rupere, abraziune și intemperii. O parte a genții este prevăzută cu Velveteen (material pe care se poate prinde velcro). Pe cealaltă parte avem un sistem Molle realizat din Hypalon, pentru expansiune modulară a spațiului de stocare. Hypalonul este un material cauciucat, deosebit de rezistent, care este folosit la constructia barcilor gonflabile. Materialul a fost taiat cu laser, astfel are un aspect frumos si uniform, cu margini netede.
Este prevăzută cu un compartiment principal de 6.5 litri, care de o parte are un buzunar cu închidere cu fermoar iar pe cealaltă parte velveteen.
Geanta tactica Nitecore NTC10 are la interior avem un separeu detașabil care este acoperit de velveteen pe ambele părți. In acest fel, la interior aveți posibilitatea ca pe cele 3 suprafețe cu velveteen să atașați cum doriți diferite accesorii ce se prind cu velcro și să personalizați interiorul după dorințe.
Folositi in acest scop accesoriile Nitecore NHL01, NHL02, NHL03 si NHL04 (se vand separat). Se pot folosi accesorii cu velcro si de la alti producatori, nu trebuie sa folositi neaparat de la Nitecore.
Manipulare la deschidere ambidextră. Geanta cantareste 516 grame.

Dimensiuni 31.5 x 27.5 x 8 cm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6952506492039

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitecore NTC10 geanta tactica”

S-ar putea să-ți placă și…