Nitecore NDP20 borsetă

Nitecore NDP20 borsetă

169 lei

Borseta Nitecore NDP20 este accesoriul ideal, confectionata dintr-un material ușor, rezistent la utilizare zilnica, care nu se murdareste si ofera mult spatiu de stocare.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Borseta este fabricata  din fibră de nylon Military-Spec 10000 CORDURA®, material durabil si extrem de rezistent la apă și la rupere, ceea ce o  face perfecta pentru utilizare zilnica si în orice mediu.

Interiorul spațios este prevăzut cu două compartimente, un compartiment principal și un compartiment frontal, ambele fiind complet căptușite, permițând păstrarea  în siguranță une  game largi de bunuri.

Compartimentul frontal dispune de un sistem Molle pe partea frontala din diftină (material textil, din bumbac, rezistent și dens), care permite o fixare modulară ușoară sporind astfel spatiul de stocare.De asemenea are o secțiune atașament cu cârlig și buclă deasupra compartimentului frontal care permite personalizarea sau stocarea suplimentară. În interiorul compartimentului frontal se află o serie de separatoare elastice pentru a stoca obiecte cum ar fi multifunctionale, baterii și alte elemente mici. Buzunarul are, de asemenea, un inel D și un clip pentru a atașa chei sau obiecte similare pentru a vă asigura că sunt la îndemână în orice moment. Compartimentul principal oferă un sistem de organizare cu multe diviziuni cu aceleași separatoare elastice pentru a stoca obiecte mai mari, cum ar fi lanterne, și  un buzunar lateral pentru documente.

NDP20 are o gamă largă de opțiuni de transport, incluzând un mâner ranforsat, o curea de umăr detașabilă și reglabilă și îmbinări de nylon detașabile pe partea din spate pentru atașarea borsetei la centură sau la alte module.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

LUNGIME

22 cm

LATIME

16 cm

INALTIME

6 cm

BUZUNAR FRONTAL DIMENSIUNI

15 X 15 X 2 cm

COMPARTIMENT PRINCIPAL DIMENSIUNI

22 X 16 X 4 cm

GREUTATE

301.5 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitecore NDP20 borsetă”

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: