Nitecore BP25 rucsac 25 litri

445 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Nitecore BP25 rucsac, de 25 de litri capacitate, proiectat pentru a fi confortabil, ideal pentru activități în aer liber sau călătorii. Este fabricat din nylon Military-Spec 1000 Cordura, ușor, rezistent la rupere și intemperii, dotat cu celebrele fermoare YKK (cunoscătorii știu).
Este dotat cu sistem Molle pentru prindere modulară în 4 părți – zona frontală, zona inferioară și părțile laterale. Interiorul permite depozitarea electronicelor. Partea de sus permite atașarea cu velcro. Materialul a fost taiat cu laser, astfel are un aspect frumos si uniform, cu margini netede. 
Rucsacul are compartimente multiple, inclusiv un compartiment principal de mare capacitate și deschidere largă. Dispune de curele de compresie pe lateral.
Este compatibil cu alte borsete și genti Nitecore, inclusiv NUP10, NUP20, NUP30, NDP10, NDP20, NHL10, NHL20, NHL30. Compatibil cu sacii de apă tip camel bag.
Interiorul conține inele de prindere, buzunare tip plasă, spațiu pentru atașamente velcro și curele de compresie. În plus, la exterior mai are două buzunare închise cu fermoar în care se pot ține obiecte pentru a fi accesibile rapid fără a desface rucsacul.  Acest rucsac Nitecore BP25 are bretele în formă de S, capitonate ceea ce distribuie mai bine greutatea si reduce oboseala.

Dimensiuni 45 x 28 x 17 cm
Greutate 1.46 Kg

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

69525064927232

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitecore BP25 rucsac 25 litri”