Tsprof K03 Hunter sistem de ascutit profesional

3.800 lei TVA inclus

Disponibilitate: Disponibil pentru precomandă

Descriere

Tsprof K03 Hunter sistem de ascutit profesional, pentru cuțite, foarfeci, cuțite de rindea, macete și săbii etc. Cu el veți fi capabil să realizați tăișuri ascuțite ca la lama de ras, la un unghi constant sau daca doriti sa schimbati unghiul acestora. Sistemul este construit integral din metal, prelucrat pe mașini CNC, la o toleranță și o precizie, care egalează industria optică. Cuțitul prins în clame poate fi rotit pe cealaltă parte în doar 2 secunde.
La acest sistem de ascutit Tsprof K03 Hunter, unghiul de ascuțire poate fi reglat la orice valoare se dorește. Dispune de sistem de compensare a grosimii pietrei în trepte de 0.05 grade. Este dotat cu o bază de oțel deosebit de estetică, cu greutatea de 3.5 Kg, care elimină necesitatea de a ține sistemul cu o mână sau de al prinde de bancul de lucru pentru a nu se mișca.
Sistemul de prindere a pietrelor, este de tip universal și permite folosirea de pietre cu bază sau fără bază, diamantate sau clasice (cu inserție în apă) de 15-21 cm lungime.
Vine dotat cu scară de afișaj a unghiului de ascuțire.
Poate ascuți lame între 3-70 cm+
Unghiul de ascuțire poate fi setat intre 7-35 de grade la o precizie de 0.05 grade.

Accesorii incluse:

Set de 5 pietre diamantate Tsprof
Cheie Allen
Bază de oțel de 3.5 Kg
Cutie de lemn de stocare și transport
Set de rezervă cu diverse piese (șuruburi, garnituri, chei imbus)
Clamă de prindere

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Tsprof K03 Hunter sistem de ascutit profesional”