Morakniv Set de cuțite prelucrat pește

Morakniv Set de cuțite prelucrat pește

240 lei

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Morakniv Set de două cuțite pentru prelucrat pește. Prelucrează peștele cu cuțite industriale profesionale, ideale pentru orice anotimp.

Setul conține:

Fishing Comfort 150 este un cuțit pentru pescari, amatori sau profesionisti, utilizat pentru tranșarea și curățarea peștelui. Lama cu dimensiuni generoase (150 mm lungime), este suficientă pentru orice captură și este din oțel inoxidabil Sandvik 12C27, pentru o rezistență inegalabilă la coroziune.
Dispune de o porțiune zimțată pe partea superioară, ideală pentru curățarea peștilor de solzi (scaler).

Lungime totală 265 mm
Lungime lamă 150 mm
Grosime lamă 2 mm

Fishing Comfort 155 este un cuțit pentru pescari, amatori sau profesioniști utilizat pentru filetarea peștelui. Lama cu dimensiuni generoase (155 mm lungime), este suficientă pentru orice captură și este din oțel inoxidabil Sandvik 12C27, pentru o rezistență inegalabilă la coroziune. Profilul special al lamei și flexibilitatea ridicată îl fac ideal pentru filetat.

Lungime totală 270 mm
Lungime lamă 155 mm
Grosime lamă 1.9 mm

Manerul ergonomic este prevăzut cu inserție de cauciuc care asigură aderență sporită și control excelent. Cauciucul nu conduce frigul, astfel cuțitul este confortabil pentru lucru în sezonul rece.
Teaca din polimer menține cuțitul pe poziție printr-un sistem de blocare rapidă, iar prinderea fixă (sau cea rapidă) vă permite să aveți întotdeauna cuțitul la îndemană. Teaca a fost realizată în sistemul ”Easy-Clean”, cu fante alternante pe fiecare parte a acesteia. Datorita acestui design, teaca poate fi curățata ușor doar cu apă.

Made in Sweden

Informații suplimentare

PRODUCATOR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Morakniv Set de cuțite prelucrat pește”

S-ar putea să-ți placă și…

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: