Morakniv Garberg 13915 cutit

520 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Morakniv Garberg 13915 cutit full tang, cel mai robust cuţit făcut de Morakniv. Este conceput special pentru a rezista celor mai dificile utilizări. Lama este din oțel carbon de cea mai bună calitate, poate fi folosită inclusiv pentru ras, cu o duritate ridicată și rezistență excepțională la coroziune.
Spre deosebire de lamele de inox, lamele din oțel carbon chiar dacă nu sunt la fel de rezistente la coroziune, au o duritate mai mare, păstrează tăișul mai bine și pot fi ascuțite mai rar.
Mânerul din polimer, dur și rezistent la impact. Teaca din polimer include un sistem de blocare pentru a preveni căderea cuțitului din ea. Teaca este simetrica, astfel cutitul poate fi introdus in orice directie in ea, astfel poate fi utilizat cu orice mana. Aceasta poate fi prinsa la centura cu ajutorul unei curele din piele naturala. Dimensiunile potrivite ale cutitului il fac ideal si pentru a fi purtat la cizma.
Acest cutit Morakniv Garberg 13915 vine insotit de un kit de supravietuire care contine un amnar Morakniv, o pila de ascutit diamantata si 48 de cm de paracord utili ca si iasca, snur sau pentru legat.

Lungime totală 229 mm
Lungimea lamă 109 mm
Grosimea lamei 3.2 mm
Made in Sweden

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

7391846025726

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Morakniv Garberg 13915 cutit”