TPH1809F umidometru PH metru termometru fotometru

155 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech TPH1809F umidometru, PH metru, termometru, fotometru, aparat de analiză a solului 4 în 1, care măsoară 4 parametri:  luminozitatea, umiditatea, temperatura solului și PH-ul.
Majoritatea plantelor și arborilor nu supraviețuiesc în soluri prea acide sau prea alcaline. Cu acest aparat vă asigurați că plantele din gradină, seră sau din casă cresc în condiții optime. În plus previne udarea necorespunzătoare a plantelor și oferă informații dacă plantele primesc lumină suficientă.
Acest aparat TPH1809F umidometru, PH metru, termometru, fotometru, dispune de indicator de baterie descărcată și afișaj LCD iluminat în verde. Aparatul intră în standby după un timp pentru a economisi energia.
Carcasa acestui model este construită din materiale premium, cu rezistență sporită, sonda reproiectată, mai groasă, ce permite inserarea mai ușoară si in loc de butoane frontale din cauciuc are taste capacitative.
Utilizare: odată sonda înfiptă în sol, folosiți butoanele din față și spate pentru a comuta la parametrii doriți și citiți valorile pe afișaj.
Atenție la inserare pentru a nu deteriora sonda. A nu se forța în sol dacă sonda întâlnește pietre.
Baterie folosită 9V
Lungime sondă 20 cm

Măsoară:

Intensitatea iluminării plantelor (9 nivele): LOW-, LOW, LOW+, NOR-, NOR, NOR+, HGH-, HGH, HGH
Umiditatea (5 nivele): DRY+, DRY, NOR, WET, WET+
PH: 3.5 – 9.0 cu o rezoluție de 0.5 PH
Temperatura solului: minus 9 plus 50°C cu o rezoluție de 1°C

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „TPH1809F umidometru PH metru termometru fotometru”

S-ar putea să-ți placă și…