Luster Leaf 1880 umidometru PH metru fotometru fertilitate sol

225 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Luster Leaf 1880 umidometru, PH metru, fotometru, fertilitate sol, aparat de analiză a solului 4 în 1, care măsoară 4 parametri: fertilitatea solului, luminozitatea generală, umiditatea și PH-ul solului.
Majoritatea plantelor și arborilor nu supraviețuiesc în soluri prea acide sau prea alcaline. Cu acest aparat vă asigurați că plantele din gradină, seră sau din casă cresc în condiții optime, iar solul conține toate elementele nutritive (azot, fosfor, potasiu) de care plantele au nevoie. Previne udarea necorespunzătoare a plantelor și oferă informații dacă plantele primesc lumină suficientă. Senzorul de lumină este de dimensiuni mari, omnidirecțional, astfel înregistrează bine fluxul luminos, spre deosebire de senzorii unidirecționali care înregistrează doar în direcția în care sunt îndreptați.
Acest aparat Luster Leaf 1880 umidometru, PH metru, fotometru si fertilitate sol, nu necesită baterii, doar introduceți sondele în sol. Lungime sonde 9 cm.
Vine însoțit de tabel cu instrucțiuni referitoare la cantitatea de îngrășăminte (părți pe milion) și de administrare a acestora, mod de calculare  a intensității medii de iluminare, ghid general de udare a plantelor grupate în 4 categorii, tabel cu PH-ul necesar la peste 150 de plante și a modului de alterare a PH-ului solului. 
Dispune de pad de lustruire a sondelor înainte de efectuarea măsurătorilor.
Ingineria și proiectarea a fost făcută în USA. Produs patentat D#491,822

Măsoară:

Fertilitatea: too little (slabă), ideal (perfect), too much (prea multe îngrășaminte)
PH: 0-9 PH
Luminozitatea: 0-10000 candela
Umiditatea: de la dry (uscat) la wet (umed) grupat în 4 categorii

Informații suplimentare

PRODUCATOR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Luster Leaf 1880 umidometru PH metru fotometru fertilitate sol”