Luster Leaf 1609CS kit NPK-PH pentru testat azotul, fosforul, potasiul și PH

Luster Leaf 1609CS kit NPK-PH pentru testat azotul, fosforul, potasiul și PH

69 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Luster Leaf 1609CS este un kit NPK-PH de analiză a solului pe baza a 4 parametri: azot (N), fosfor (P), potasiu (K) și PH. Acest kit vă permite să efectuați 10 de analize, 4 de PH și 2 pentru azot, fosfor și potasiu, fără să mai fie nevoie să apelați la un laborator specializat. Acest kit se poate utiliza individual folosind comparatorul de culoare de pe ambalaj sau ca rezervă pentru sistemele mai avansate Luster Leaf 1601 și 1605.

Azotul – este direct responsabil de creșterea și înverzirea frunzelor. Deficiența de azot cauzează îngălbenirea frunzelor și creștere încetinită. Suprabundența de azot duce la frunze dese și întârzie înflorirea, planta este susceptibilă la boli iar fructele sunt de slabă calitate.
Fosforul – este un element important în dezvolarea seminței. Deficiența de fosfor oprește creșterea și produce sterilitatea semințelor. Fosforul ajută la dezvoltarea pplantelor, crește recolta de semințe, dezvoltă fructele, crește conținutul de vitamine, iar planta devine mai rezistentă la boli și îngheț.
Potasiul – favorizează sinteza proteinelor, formarea carbohidraților, îmbunătățește culoarea și fructelor, ajută la dezvoltarea timpurie, crește rezistența la îngheț. Plantele cu deficiență de potasiu sunt mici cu rădăcini slab dezvoltate. Frunzele sunt pătate și curbate, par uscate la margine, iar recoltele slabe.
PH – controlează cât de bine plantele utilizează nutrienții din sol. Fiecare plantă preferă un anumit PH de aceea este important să cunoaștem preferințele lor. Este indicat ca pe un sol de un anumit PH să cultivăm împreună plante care preferă acel tip de PH pentru a nu fi nevoiți să alterăm solul.

Vine însoțit de tabel cu PH-ul la câteva plante mai populare și la modul de calcul a cantității de îngrășăminte ce trebuie administrată în funcție de rezultate.
Made in USA.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Luster Leaf 1609CS kit NPK-PH pentru testat azotul, fosforul, potasiul și PH”

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: