Luster Leaf 1605 aparat NPK-PH pentru testat azotul, fosforul, potasiul și PH

Luster Leaf 1605 aparat NPK-PH pentru testat azotul, fosforul, potasiul și PH

265 lei

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Luster Leaf 1601 este aparat digital NPK-PH de analiză a solului pe baza a 4 parametri: azot (N), fosfor (P), potasiu (K) și PH. Acest aparat vă permite să efectuați 25 de analize, 10 de PH și câte 5 de azot, fosfor și potasiu, fără să mai fie nevoie să apelați la un laborator specializat. Tabletele cu chimicale odată consumate se pot înlocui astfel nu este nevoie să comandați din nou aparatul.
Aparatul folosește 3 baterii AG13 (LR44) incluse. Vine însoțit de pipetă, 4 tuburi de test codate pe culoare și stativ. Aparatul se opreste automat.

Azotul – este direct responsabil de creșterea și înverzirea frunzelor. Deficiența de azot cauzează îngălbenirea frunzelor și creștere încetinită. Suprabundența de azot duce la frunze dese și întârzie înflorirea, planta este susceptibilă la boli iar fructele sunt de slabă calitate.
Fosforul – este un element important în dezvolarea seminței. Deficiența de fosfor oprește creșterea și produce sterilitatea semințelor. Fosforul ajută la dezvoltarea pplantelor, crește recolta de semințe, dezvoltă fructele, crește conținutul de vitamine, iar planta devine mai rezistentă la boli și îngheț.
Potasiul – favorizează sinteza proteinelor, formarea carbohidraților, îmbunătățește culoarea și fructelor, ajută la dezvoltarea timpurie, crește rezistența la îngheț. Plantele cu deficiență de potasiu sunt mici cu rădăcini slab dezvoltate. Frunzele sunt pătate și curbate, par uscate la margine, iar recoltele slabe.
PH – controlează cât de bine plantele utilizează nutrienții din sol. Fiecare plantă preferă un anumit PH de aceea este important să cunoaștem preferințele lor. Este indicat ca pe un sol de un anumit PH să cultivăm împreună plante care preferă acel tip de PH pentru a nu fi nevoiți să alterăm solul.

Vine însoțit de tabel cu instrucțiuni referitoare la modul de calcul a cantității de îngrășăminte ce trebuie administrată în funcție de rezultate, tabel cu PH-ul necesar la peste 450 de plante și a modului de alterare a PH-ului. 
Ingineria și proiectarea făcută în USA. Produs patentat #9,322,817

Pentru capsule de rezervă comandați 1609CS.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Luster Leaf 1605 aparat NPK-PH pentru testat azotul, fosforul, potasiul și PH”

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: