Luster Leaf 1601 kit NPK-PH azot fosfor potasiu PH

230 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Luster Leaf 1601 kit NPK-PH de analiză a solului pe baza a 4 parametri: azot (N), fosfor (P), potasiu (K) și PH. Acest kit vă permite să efectuați 40 de analize, câte 10 de PH, azot, fosfor si potasiu, fără să mai fie nevoie să apelați la un laborator specializat.

Masoara:

Azotul – este direct responsabil de creșterea și înverzirea frunzelor. Deficiența de azot cauzează îngălbenirea frunzelor și creștere încetinită. Suprabundența de azot duce la frunze dese și întârzie înflorirea. Planta este susceptibilă la boli iar fructele sunt de slabă calitate. Azotul este important în special pentru plantele cultivate pentru frunze și stimulează utilizarea altor nutrienți din sol
Fosforul – este un element important în dezvolarea seminței și a rădăcinilor. Deficiența de fosfor oprește creșterea și produce sterilitatea semințelor. Fosforul ajută la dezvoltarea plantelor cultivate pentru semințe și rădăcini, dezvoltă fructele si crește conținutul de vitamine, iar planta devine mai rezistentă la boli și îngheț.
Potasiul – favorizează sinteza proteinelor, formarea carbohidraților, îmbunătățește culoarea și gustul fructelor, ajută la dezvoltarea timpurie, crește rezistența la îngheț și boli. Plantele cu deficiență de potasiu sunt mici cu rădăcini slab dezvoltate. Frunzele sunt pătate și curbate, par uscate la margine, iar recoltele vor fi slabe.
PH – controlează cât de bine plantele utilizează nutrienții din sol. Fiecare plantă preferă un anumit PH de aceea este important să cunoaștem preferințele lor. Este indicat ca pe un sol de un anumit PH să cultivăm împreună plante care preferă acel tip de PH pentru a nu fi nevoiți să alterăm solul.

Luster Leaf 1601 kit NPK-PH, vine însoțit de tabel cu instrucțiuni referitoare la modul de calcul a cantității de îngrășăminte ce trebuie administrată în funcție de rezultate, tabel cu PH-ul necesar la peste 400 de plante și a modului de alterare a PH-ului.
Made in USA. Produs patentat #347,188

Informații suplimentare

PRODUCATOR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Luster Leaf 1601 kit NPK-PH azot fosfor potasiu PH”