Coghlans 725 aprinzator piezoelectric

39 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Coghlans 725 aprinzator piezoelectric care produce scântei electrice, fiind utilizat la aprinderea arzătoarelor pe gaz sau benzină, pentru grill-urile pe gaz de exterior, a luminilor pilot de la centrală, a aragazelor pe gaz fără aprindere electrică etc. Axul are lungimea de 15 cm ceea ce vă permite să ajungeți în locuri greu accesibile cum ar fi focul pilot de la centrală sau să țineți mâna departe de arzătorul aragazului. Nu necesită alimentare cu gaz sau electricitat. Poate fi lăsat la îndemâna copiilor deoarece spre deosebire de brichete nu produce flacără.
Acest aprinzator Coghlans 725 conține un bloc de ceramică specială, care atunci când este lovită produce un arc electric. Întreg sistemul este încapsulat etanș astfel nu este afectat de umezeală, ceea ce îl face ideal pentru aparatele de grill care sunt păstrate în exterior.

Utilizare: atingeți cu vârful arzătorul de la aragaz în zona fantelor de ieșire și deschideți robinetul de gaz. Așteptați 3 secunde și începeți să apăsați pe butonul aparatului până când focul se aprinde.

Lungime ax 152 mm
Lungime 280 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

056389007253

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coghlans 725 aprinzator piezoelectric”