Origin Outdoors spirtiera reglabila cu suport

149 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Origin Outdoors spirtiera deosebit de ușoară, care se adresează drumețiilor pe jos, unde volumul și greutatea contează. Întregul ansamblu cântărește doar 127 grame. Diametrul suportului de doar 9.7 cm ceea ce va permite să îl stocați în interiorul vaselor de gătit, impreuna cu arzatorul. Suportul detașabil a fost conceput să țină flacăra la distanța optimă de vasul în care se gătește.
Spirtiera Origin Outdoors Spiritus, este confecționată din alamă și nu este atacată de coroziune. Dispune de capac care se închide etanș, astfel o puteți alimenta înainte de plecare și nu trebuie să transportați alcoolul separat. Spre deosebire de alte sobe pe alcool la care intensitatea arderii nu poate fi controlată, acesta vine însoțită de un dispozitiv cu deschidere reglabilă. Acesta se pune peste flacără și in functie de cat de mare este deschiderea asa va fi si intensitatea focului. Aceasta permite fierberea la foc redus (simmering).
Focul poate fi stins punând capacul peste el sau dispozitivul de reglaj închis, iar după ce se răcește, se poate închide și nu trebuie să ardeți alcoolul în întregime ca la spirtierele fără închidere.

Dimensiuni spirtieră 7.4 x 4.6 cm
Dimensiuni suport 9.7 x 6.5 cm
Greutate totală 127 grame
Made in Germany

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4021504282651
4021504282927

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Origin Outdoors spirtiera reglabila cu suport”