Origin Outdoors spirtieră reglabilă cu suport

129 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Origin Oudoors Spiritus o spitieră dosebit de ușoară, care se adresează drumețiilor pe jos, unde volumul și greutatea contează. Întregul ansamblu cântărește doar 127 grame iar diametrul suportului de doar 9.7 cm permite să îl stocați în interiorul vaselor de gătit. Suportul detașabil a fost conceput să țină flacăra la distanța optimă de vasul în care se gătește.

Spirtiera este confecționată din alamă și nu este atacată de coroziune, dispune de capac ce se închide etanș astfel o puteți alimenta înainte de plecare și nu trebuie să transportați alcoolul separat. Spre deosebire de alte sobe pe alcool la care intensitatea arderii nu poate fi controlată, acesta vine însoțită de un dispozitiv cu deschidere reglabilă care se pune peste flacără și astfel intensitatea focului este redusă. Aceasta permite fierberea la foc redus (simmering).

Focul poate fi stins punând capacul peste el sau dispozitivul de reglaj închis, iar după ce se răcește, se poate închide și nu trebuie să ardeți alcoolul în întregime ca la spirtierele fără închidere.

Dimensiuni spirtieră 7.4 x 4.6 cm
Dimensiuni suport 9.7 x 6.5 cm
Greutate totală 127 grame
Made in Germany

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4021504282651
4021504282927

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Origin Outdoors spirtieră reglabilă cu suport”