Coleman 533 aragaz pe benzina

860 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Coleman 533 aragaz care poate funcționa cu benzină fără plumb sau cu combustibili speciali pentru arzătoare (gen Coleman, Primus etc). Spre deosebire de alte arzătoare care necesită montare înainte de folosire, acesta se prezintă ca și o unitate completă într-un singur ansamblu. Arzătorul este atașat de rezervorul de combustibil, iar acesta conține o pompă de presiune integrată.
Dispune de cutie din plastic pentru stocare cu închidere. Fundul este plat, pentru stabilitate sporită. Este compact, nu necesită dezasamblare, ușor de depozitat și folosit.

Utilizare

  1. Alimentați cu combustibil Coleman, Primus sau benzină fara plumb. Strangeți dopul fără să exagerați, dar suficient cat sa tina presiune. Nu este nevoie să umpleți rezervorul. Benzina arde mai murdar decat combustibilii speciali, iar riscul de a infunda generatorul de gaz este mai mare. Curatarea sau schimbarea generatorului de gaz colmatat cade in sarcina utilizatorului.
  2. Răsuciți pompa spre stânga (cca. 1-2 rotații). Pompați 15-30 ori în funcție de cât de plin este rezervorul, având grijă să acoperiți gaura de la mâner cu degetul. După ce ați terminat răsuciți mânerul spre dreapta, până se oprește. Nu este nevoie să fie strâns tare. Pompați ulterior, în timpul funcționării, dacă focul vrea să se stingă.
  3. Apropiați focul de arzator, apoi dați drumul incet la valva de pornire. Nu dati drumul brusc, la maxim. Dati drumul incet, pana la jumatate, ca debitul de combustibil sa fie mic, iar generatorul sa aiba timp sa se incalzeasca. Daca debitul de combustibil o să fie mare, generatorul de gaz nu o să apuce să transforme tot lichidul în vapori. Acesta se poate scurge prin partea inferioară a arzatorului, chiar dacă focul este aprins.
  4. Controlați intensitatea arderii din valvă. Aragazul are nevoie de o perioada de preîncălzire de 20-40 de secunde, depinde cât de frig este afară, pană când o să producă o flacără curată (benzina arde mai murdar decat combustibilii speciali). Puteti folosi gel sau pasta incendiara pentru preincalzire.  Dupa ce s-a incalzit puteti da drumul cat de tare doriti.
  5. Pentru oprire închideți valva și lăsați focul să se stingă de la sine. Dureaza 1-2 minute, conform manualului atasat, este prefect normal. Cu cat este mai incins arzatorul, cu atat o sa se opreasca mai repede. Depresurizați după răcire rezervorul deschizând dopul de alimentare, apoi strangeti-l la loc.

Caracteristici aragaz Coleman 533

Putere: 2800W (10500 BTU/h)
Timp de fierbere 1 litru: 3 minute 30 secunde
Capacitate rezervor 0.52 litri
Timp de ardere 8.30 ore
Dimensiuni 15 x 12 cm
Greutate 1200 grame
Made in USA

Manual Coleman 533

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
6 luni PJ

EAN

4004385034526

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coleman 533 aragaz pe benzina”

S-ar putea să-ți placă și…