Origin Outdoors cort pentru supravietuire 3 in 1

105 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Origin Outdoors cort pentru supravietuire si urgente, adăpost 3 în 1, destinat drumețiilor ultraușoare, unde nu este folosit echipament specializat. Ideal pentru scenarii de supraviețuire, vânătoare, pentru crescatorii de animale surprinsi de furtuna pe camp sau pentru cei la care fiecare gram contează.
Este un adăpost pentru urgență, refolosibil pentru cei care au fost surprinși de întuneric sau furtună. În caz de nevoie poate fi transformat în cort, sac de supraviețuire și prelată.
Construit dintr-o singura bucată de PE, aluminizată pe interior ca și la păturile de supraviețuire, oferă protecție la ploaie, vânt și chiar frig pentru două persoane sau una cu echipamentul. Chiar dacă cortul este deschis la capete, conservă deosebit de bine căldura. Marginea de jos poate fi rotită în sus pentru a preveni intrarea apei și a reduce deschiderea. Dacă este folosit de o singură persoană o deschidere se poate închide prin legare.
Acest cort pentru supravietuire Origin Outdoors, vine însoțit de un paracord de 6 metri, 4 cuie de cort pentru ancorare și de un sac de stocare și transport cu închidere. Dispune de ochiuri metalice de ancorare care ușurează montarea.

Dimensiuni depliat 240 x 107 x 92 cm
Dimensiuni pliat 12 x 9 cm
Greutate 205 g

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4021504284655

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Origin Outdoors cort pentru supravietuire 3 in 1”

S-ar putea să-ți placă și…