Coghlans 8544 patura pentru supravietuire

112 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Coghlans 8544 patura pentru supravietuire reutilizabilă, extrem de ușoară și compactă din polietylenă acoperită cu aluminiu esențială pentru situațiile de urgență, dar și pentru uz general. Se adreseaza în special, adepților drumețiilor ultraușoare unde fiecare gram contează. Pătura este suficient de performantă ca să fie folosită și la temperaturi sub zero grade Celsius. Rămâne flexibilă la temperaturi negative.
Este impermeabilă, ferind utilizatorul de intemperii și vânt. Umiditatea și vântul exacerbează modul în care corpul uman simte frigul și accelerează înghețul.
Din această patura de supravietuire Coghlans 8544 se pot improviza o serie de elemente: poate fi folosită pe jos pentru a nu dormi direct pe pământ, se poate face adăpost tip cort , reflector pentru semnalizare etc. Daca aveti un cort mic, se poate intinde sub cort. Protejeaza partea de jos a acestuia si sporeste confortul.
Marginile păturii dispun de întăritură pentru rezistență sporită și de capse metalice inelare care permit ancorarea ei cu șnur mult mai ușor.
Vine însoțită de sac tip plasă cu închidere velcro și inel textil de atârnare, folosit la stocare.

Dimensiuni 130 x 200 cm
Greutate 325 g

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

056389085442

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coghlans 8544 patura pentru supravietuire”