Coghlans 7620 tablete pentru purificat apa

65 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Coghlans 7620 tablete pentru purificat apa cu efect antibacterial și antiviral. Combat inclusiv giardia, cyclosporiasis, botulism, holera etc. Obligatoriu a fi deținute pentru urgențe și supraviețuire, excursii unde se consumă apă din surse neverificate (râuri, lacuri, fântâni dubioase etc), călătorii în țări înapoiate etc. Aceste tablete pentru purificat apa Coghlans 7620 sunt pentru utilizare de scurtă durată, nu se recomanda folosirea lor timp îndelungat.

Mod de utilizare:

Păstrați aceste tabletele în locuri reci, uscate, ferite de razele soarelui, unde copii și animalele nu au acces. După extragerea unei tablete din sticluță strângeți bine dopul. Nu atingeți ochii cu mâna fără să vă spălați dacă ați pus mâna pe tablete. Nu le înghițiți. Dacă totuși sa întâmplat sa ingititi una, consumați un pahar cu apă și mergeți de urgență la doctor. Luati tabletele cu voi ca sa vada ce ati inghitit.
La 0.5 litri de apă adăugați o tabletă (2 la 1 litru), închideți containerul și agitați-l. Slăbiți puțin dopul pentru 5 minute pentru a permite gazelor acumulate să scape. Închideți containerul iar după 30 de minute apa poate fi consumată.

Conținut 50 de tablete
Greutate 6 grame
Tratează 25 litri de apă
Tabletele au la bază iod, nu dau gust neplăcut apei
Valabilitate 1 an de la desigilare
Made in USA

Informații suplimentare

PRODUCATOR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coghlans 7620 tablete pentru purificat apa”