Takin by Jaxman set de tacâmuri de titaniu

Takin by Jaxman set de tacâmuri de titaniu

149 lei

Availability: În stoc

Descriere

Jaxman (Takin by Jaxman) este un set de tacâmuri construit integral din titaniu (99% puritate), de mărime normală ideal pentru cei care doresc confort și versatilitate, fără să se compromită cu diferite substitute speciale pentru camping care de multe ori sunt greu de utilizat. Setul este destinat pentu cei la care fiecare gram contează, ca în cazul drumețiilor ultra ușoare, având doar 52 de grame.
Titaniul reprezintă cea mai bună alegere pentru echipamentul de camping, excursie sau supraviețuire. Îmbină greutatea redusă a aluminiului cu rezistența oțelului. În plus titaniul este inert chimic și nu reacționează cu mediul înconjurător fiind antitoxic și antibacterial fiind excelent tolerat de organism, de aceea inclusiv implanturile de os sunt făcute din titaniu. În unele cazuri ustensilele de aluminu lasă un gust specific în gură, acest fapt nu se întâmplă cu titaniul.
Inelul tip carabinieră cu diametrul de 4 mm, cu închidere, este extrem de rezistent și poate fi folosit în alte scopuri.
Partea inferioară a setului este lustruită oglindă iar cea superioară are aspect satin.

Cuțit 185 x 16,5 mm
Furculiță 165 x 22 mm
Lingură 163 x 36,5 mm
Inel de prindere din titaniu cu închidere cu șurub rotativ de alamă
Greutate totală 52 grame

Informații suplimentare

PRODUCATOR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Takin by Jaxman set de tacâmuri de titaniu”

You've just added this product to the cart: