EK4076 busolă multifuncțională cu inclinometru

EK4076 busolă multifuncțională cu inclinometru

160 lei

Availability: Stoc epuizat

Descriere

EK4076 este busolă multifuncțională cu inclinometru capabilă să ofere, diferite informații utile. Este deosebit de rezistentă la șocuri fiind construită din duraluminiu vopsit în verde.  Busola propriu-zisă este umplută cu lichid special care nu îngheață (fără bule de aer ca la busolele ieftine) ceea ce permite utilizarea ei și la temperaturi de -50 grade Celsius. În plus datorită incompresabilității lichidului se poate folosi până la 100 metri adâncime.
Corpul busolei este dotat cu sistem de prindere la tripod.
Cadranul este luminescent astfel se poate folosi o perioadă și în întuneric (trebuie expus o vreme la lumină) și dispune de lentilă încorporată pentru a ușura citirea informațiilor.
Dimensiuni 76 x 65 x 28 mm
Greutate 320 grame

Utilizare:

1. Definirea direcției de deplasare: folosind sistemul de ochire a busolei de pe carcasa ținută plan, îndreptați-o în direcția în care doriți să mergeți. După ce busola arată N rotiți coroana busolei în așa fel încât triunghiul verde de pe coroană să se suprapună perfect. Porniți în direcția dorită având grijă ca cele două săgeți să fie suprapuse tot timpul. În felul acesta puteți traversa și un ocean. Pentru întoarcere lăsați coroana cu triunghiul verde la locul ei și faceți ca S să se suprapună cu acesta.
2. Permite orientarea hărții
3. Poziția pe hartă
4. Aflarea unghiului unei pante sau a unui obiect se realizează cu ajutorul inclinometrului
5. Calcularea înălțimii unui obiect (copac, deal, clădire etc)
6. Calcularea lățimii unui obiect
7. Estimarea distanțelor în linie dreaptă la puncte de pe hartă chiar dacă nu sunt în câmpul nostru vizual
8. Dispune de bulă de nivel pentru a asigura precizie maximă, utilă și pentru a estima planitatea unui obiect (masă, scaun, podea etc)
9. Dispune de miniscop care dus la ochi permite citirea cu precizie maximă a azimutului, precizie de 0,1 grade. Miniscopul are focus ajustabil.

Accesorii incluse:

Șnur
Husă cu închidere

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „EK4076 busolă multifuncțională cu inclinometru”

You've just added this product to the cart: