Umarex Walther PDP pistol cu spray

245 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc
Vezi coșul

Descriere

Umarex Walther PDP esteun pistol cu spray capabil să proiecteze un jet până la 6 metri ceea ce îl face ideal pentru autoapărare sau alungat animalele, inclusiv cele agresivie. Se manevrează ca și un pistol obișnuit, este mic și ușor de purtat. Dispune de siguranță pentru a preveni declanșarea lui accidentală și de fereastră pentru vizualizare rapidă – daca este încărcat și cu ce este încărcat.
Pistolul folosește 3 tipuri de încărcături: cu apă (pentru antrenament), cu piper și cu piper gel. Ambele spray-uri cu piper sunt de 2 milioane SHU (Scoville Heat Units), fiind printre cele mai puternice din lume. Pentru comparație cele folosite de forțele de ordine sunt între 500 000 – 1 000 000 SHU. În plus, dispun de marcaj ultraviolet UV. Dacă agresorul este stropit și apoi se spală, marcajul este vizibil cu lumină ultravioletă până la 3 zile chiar dacă cu ochiul liber nu se vede nimic.
Pistolul vine însoțit de un spray cu piper, fiind gata de utilizare. Acesta oferă o disipare mai mare a jetului, astfel nu trebuie să ochiți precis. Efectul ține cca 30 de minute. Pentru profesioniștii antrenați se recomandă cel cu gel. Acesta necesită precizie mai mare în ochire, dar efectul lui durează mai mult și atacă pielea mai puternic decât cel cu piper simplu.

Lungime 125 mm
Înălțime 120 mm
Grosime 29 mm

Informații suplimentare

EAN

4000844597731

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Umarex Walther PDP pistol cu spray”