Klarus TP20 Ti pix tactic din titaniu cu lanternă

Klarus TP20 Ti pix tactic din titaniu cu lanternă

359 lei

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Klarus TP20 Ti este un pix tactic, rezistent la apaă, construit din titaniu și cu capătul din wolfram (tungsten) cel mai dur metal, același metal din care proiectilele antitanc perforante sunt făcute. Reprezintă cea mai bună alegere pentru echipamentul de camping, excursie sau supraviețuire. Îmbină greutatea redusă a aluminiului cu rezistența oțelului. În plus titaniul este inert chimic și nu reacționează cu mediul înconjurător fiind antitoxic și antibacterial fiind excelent tolerat de organism, de aceea inclusiv implanturile de os sunt făcute din titaniu
Excelent pentru scenarii de supraviețuire sau în misiune, poate fi folosit ca și kubotan. Pixul vine cu cartuș Schmidt fabricat în Germania.

Lanterna dispune de un LED CREE XPG-G3 cu optică TIR în care reflectorul este înlocuit de o lentilă și care generează 130 lumeni, alimentat de un acumulator 10180 inclus. Fasciculul atinge 30 metri. Durata de funcționare 24 minute pe maxim (130 lumeni) și 5 ore 12 minute pe minim (8 lumeni). Acumulatorul se încarcă direct în pix cu ajutorul unui cablu USB inclus. Pixul dispune de LED indicator a nivelului de încărcare.

Dimensiuni 151 x 15 mm
Greutate 46 g

Informații suplimentare

PRODUCATOR

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Klarus TP20 Ti pix tactic din titaniu cu lanternă”

Alti clienti au vizitat și…

Tocmai ati adaugat un produs in cosul de cumparaturi: