Boker Quill 09BO125 pix commando și de sabotaj

210 lei TVA inclus

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Boker Quill 09BO125 pix tactic, proiectat de David Cyr și Kevin Passon, care ascunde în spatele simplității mai multe caracteristici ce în fac util misiunilor de commando și sabotaj.
Corpul pixului este mai gros si mai rezistent comparativ cu alte pixuri tactice. Partea de sus este complet aplatizată pentru a oferi o priză bună la degetul mare. Clipul este deosebit de puternic astfel nu riscați pierderea lui.
Pentru a lua notițe se răsucește de capacul fals, care expune pasta de scris.
Răsucind în direcție opusă, acesta se poate deșuruba și expune o lamă cu care se pot tăia centuri, paracord, coliere de plastic, sârmă de cupru și aluminiu până la 4 mm grosime, conducte subțiri, dezizola cabluri în scop utilitar sau pentru a le scurcircuita, desface capse de hârtie cu ajutorul celor două proeminețe, tăia bandă adezivă și hârtii etc. Deoarece capacul se poate strânge bine, creează impresia că este corp comun cu restul pixului. La inspecție lama trece neobservată.
Dimensiunile acestui pix Boker Quill 09BO125 sunt particulare: lungimea de fix 15 cm în face util la apreciat rapid diferite mărimi, la fel și grosimea de 12.5 mm (1/2 inch).
Folosește pastă Lamy M-22.

Dimensiuni 150 x 12.5 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4045011200762

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Boker Quill 09BO125 pix commando și de sabotaj”

S-ar putea să-ți placă și…